Ευχαριστίες πολλές σε ΌΛΟΥΣ τους αδελφούς και Πατέρες (μέλη, δωρητές, συνεργάτες και φίλους της Ορθοδόξου Ιεραποστολής ),οι οποίοι με χαρά καί προθυμία ΑΝΤΑΠΟΚΡΊΘΗΚΑΝ στην πρόσκληση της ΠΟΡΕΊΑΣ ΑΓΆΠΗΣ, για προώθηση εφοδίων με Container στην Ιερά Μητρόπολη Κατάγκα / Kongo
(Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Μελέτιος, αδελφός της Ι.Μ.Γρηγορίου Αγίου Όρους ,έχοντας την καταγωγή του από Μ. Μοναστήρι Λαρίσης).
Συγκινητική η ΑΓΆΠΗ ΤΟΥΣ να προσφέρουν ... ένα μικρό κεράκι ευλαβείας στην Ορθόδξη Ιεραποστολή στην Αφρική εις μνήμην προσφιλών κεκοιμημένων προσώπων καί προς Δόξαν του Αγίου Θεού.
Συσκευασμένα ήδη, τα δώρα της αγάπης των, σε 35 καλώς συσκευασμένα χαρτοκιβώτια, τοποθετήθηκαν ήδη στο Container (Τελωνείο Ασπρoπύργου) και τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα μεταφερθούν δια θαλάσσης στο Congó (Κατάγκα).
Και πάλιν ευχαριστούμε τους δωρητές που προσέφεραν τα πολύτιμα δώρα της αγάπης τους για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Kataga (Congo) , ευχόμενοι «ο Άγιος Θεός ,να ανταποδει πλουσίως “κάθε υλικό και πνευματικό αγαθό”,στις οικογένειές τους».
Τέλος, θερμώς ευχαριστούμε πάντας (μέλη, φίλοι και εθελοντές της ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ), που ανταποκρίθηκαν αμέσως στην πρόσκλησή μας και βοήθησαν στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης κλπ για τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας, τα οποία και προωθήθηκαν στους έχοντες ανάγκη, σε συνεργασία και μέριμνα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.-

Λάρισα 2 Νοεμβρίου 2023

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ
(Το Διοικητικό Συμβούλιο)