Βαφτίσεις στην Ρουάντα τα Θεοφάνεια του 2018

About Project

Περί τα 120 άτομα, όλων των ηλικιών, βαφτίστηκαν την κατ' εξοχήν ημέρα του Φωτισμού. Ανήμερα των Φώτων, στην μακρινή και ζεστή Ρουάντα, στην περιοχή της Ρουαμαγκάνα, σε μια λίμνη ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουρούντι και Ρουάντας Ιννοκέντιος, επιτέλεσε το Μυστήριο του Βαφτίσματος και την θεία Λειτουργία στους Νεοφώτιστους.
Η "Πορεία Αγάπης" για μια ακόμα φορά βρέθηκε στην μακρινή Ρουαμαγκάνα, με κλιμάκιο που απασχολήθηκε σε κατηχήσεις, αλλά και με προσφορά σταυρών. Επίσης συνέβαλε οικονομικά στην μετακίνηση των κατηχουμένων στον χώρο της βάφτισης.
Προσευχόμαστε για τους νέους αδερφούς, ο σταυρός που αναλάβανε να σηκώσουν, να τους οδηγήσει στην Βασιλεία των Ουρανών.

Related Projects

Επέστρεψε η Πορεία Αγάπης από τα μοναστήρια της Λευκάδας και της Πρέβεζας

Ευχαριστημένοι επέστρεψαν οι συμμετέχοντες στην τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου «Π

Προσκυνηματική εκδρομή της Πορείας Αγάπης στη Πελοπόννησο τον Σεπτέμβριο 2018

Τετραήμερη προσκυνηματική εκδρομή σε Μοναστήρια και προσκυνήματα της Πελοπονήσου πραγματοποίησαν μέλη της Πορείας Αγάπης

Εορτή Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος 2013

Τέλεση Θείας Λειτουργίας στον Άγιο Αθάνασιο , με παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου στην εορτή του προστάτη Αγίου.

Συγκέντρωση υλικών 2013

Συγκέντρωση υλικών στα γραφεία του Συλλόγου μας και αποστολή , σε συνεργασία με τους "Πορευθέντες", στην Τανζανία